Hoofdpijn/Headache

img_61421

(English version below)

Naast het vervelende gevoel dat er iets niet in orde is met Thijs omdat hij zo moe en futloos oogt krijgt Thijs steeds vaker last van hoofdpijn. In november 2016 had hij zo eens in de twee weken last van hoofdpijn maar de frequentie neemt vrij snel toe waardoor we begin december besluiten de huisarts in te lichten.

Huisarts

We beginnen met een bezoek aan de longverpleegkundige, wellicht heeft hij net als Lara zuurstof te kort en zou puffen kunnen helpen. Zijn longcapaciteit blijkt echter prima te zijn dus dat is het niet. Toch maar verder zoeken dan middels een uitgebreide bloedtest op ontstekingen, orgaanfunctioneren etc. Uit deze bloedtesten komt niets, de waarden zijn in orde.

Omdat Dave en ik een weekje met zijn tweeën op vakantie zouden gaan hebben we dat nog even afgewacht om een vorm van spanning (eerst Sinterklaas, dan onze vakantie) uit te sluiten.

Als Thijs in de kerstvakantie zelfs zo’n erge hoofdpijn krijgt dat hij tijdens de film de bioscoop uitloopt is de maat vol. Terug naar de huisarts, direct doorverwezen naar de kinderarts in het ziekenhuis.

_________________________________

Headache

Besides the bad feeling that there was something wrong with Thijs because of the lack of energy and they way he looked, Thijs was getting headaches more often. In November 2016 he had a headache every other week but the frequence increased so at the beginning of December we decided to visit the GP.

GP

We started with a test of his lungs but they were working properly. So we continued the research with an extensive bloodtest to detect inflammation and organfailures etc. These tests didn’t lead to anything as well.

When the frequency and intensity of the headaches increased we were directed to the pediatrician in the hospital.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s